Home Nogomet Kup Istre Vrsar opravdao ulogu favorita

Vrsar opravdao ulogu favorita

SHARE

Turistička sezona još ne jenjava, što je vidljivo i iz sastava domaćeg Dinama ali i branitelja naslova prvaka Prve županijske nogometne lige. Domaćini su nekako uspjeli skupiti jedanaest igrača, a Vrsarani dva više, u jednom ipak na kraju ozbiljnom nogometnom susretu koji je, očekivano, otišao na stranu kvalitetnijeg gosta.

Goste je u vodstvo doveo Buković nakon povratne lopte Pršurića, a vodstvo je iz najstrože kazne poduplao Marunica nakon prekršaja na Fonoviću. Nakon duplog pasa Pavišića i Pršurića, potonji je strijelac za 3:0, dok je četvrti pogodak zabio Davide Dekleva nakon povratnog pasa Fonovića.

Ne staju Vrsarani, pa Koraca centrira sa poludistance, Pršurić mirno prima unutar šesnaesterca te pogađa za 5:0. Iz slobodnog udarca sa 25 metara Pavišić skida nakupljenu paučinu ako je već do tada Vrsarani nisu poskidali, a za konačnih 7:0, Pavišić je poslao upotrebljivu dubinsku loptu za Bukovića koji završava ovu današnju priču.

SVETA MARIJA NA KRASU – Igralište Dinama – Kup NSŽI – 2. kolo. – SUDAC: Matija Bagarić (Umag)

DINAMO – VRSAR 0:7 (0:4)

Strijelci: 0:1 Buković 6′, 0:2 Marunica 23′ (11m), 0:3 Pršurić 33′, 0:4 Dekleva 34′, 0:5 Pršurić 53′, 0:6 Pavišić 64′, 0:7 Buković 82′

DINAMO: Kranjec, Vretenar, Memić, Begić, Zlatar, Miljuš, Vujasinović, Makovac, Ćulum, Kamenčić, Reljić

Trener: Marinko Blažević

VRSAR: Filipović, Dekleva D., Bonaca (od 47. Koraca), Dekleva F., Zdrilić, Marunica, Lekić (od 46. Celić), Pavišić, Buković, Fonović, Pršurić

Trener: Igor Ružić