SHARE

Ove će srijede Damir Vukadin okupiti svoju momčad i krenuti u prvi korak ka jurnjavi za naslovom prvaka. Pozicija na ljestvici koju su Vrsarani osvojili jesenas daje im apsolutno pravo na takva razmišljanja.

No, jasno je kako na tom putu imaju još pet aktivnih konkurenata, pa stoga smatramo da će ovo proljeće biti jedno od najneizvjesnijih u posljednjih dvadesetak godina.

U samoj momčadi nema puno novosti. Od igračkog kadra nitko ne napušta momčad, no nitko do ovoga trenutka nije ni pristupio Vrsaranima. No to ne znači da Vukadin neće iskoristiti prigodu ukoliko se otvori mogućnost dovođenja kvalitetnog pojačanja koje bi im bilo korisno u jurnjavi za naslovom.

Vrsarani planiraju i na svoje tradicionalno druženje u Mađarsku gdje su trebali provesti vrijeme od 08. do 12. veljače, no u taj dio još uvijek nisu sigurni obzirom da je došlo do određenih pomaka u navedenom terminu pa im preostaje otići ili na početku ili na kraju mjeseca veljače.

Inače, određene su pripremne oglede već i dogovorili, pa će tako 05. veljače odmjeriti snage s Arne Peruškima, četrnaest dana kasnije ogledati će se protiv Višnjana, a 25. veljače suparnik će im biti Mladost /RS/. Dogovoreni su i ogledi protiv tarske Istre i Dajle koji će se odigrati tijekom tjedna, no još nisu definirani datumi tih susreta.

Inače i trećeligaš Koprivnica krajem veljače stiže na pripreme u Vrsar, pa je moguće da im to bude i posljednji pripremni susret pred prvi službeni ogled koji će odigrati na štinjanskom Fortinu protiv ambiciozne pulske Istre.