Home Rukomet Prva HŽRL Vujić ostao bez Šegote, Japundže, Šito i Gašić, ali mu stigle Bunić...

Vujić ostao bez Šegote, Japundže, Šito i Gašić, ali mu stigle Bunić i Miočinović

Samo su godinu dana rukometašice Umaga imale istarsko društvo u Prvoj HŽRL, ali su Arenašice preselile u drugi rang, pa su Vujićeve djevojke opet usamljene. Pripreme su započele 31. srpnja, a sezona im počinje 16. rujna, gostujućom utakmicom protiv Podravke Vegete.

Promjena u kadru uvijek ima. Momčad su napustile vratarica Helena Šegota (Rincón Fertilidad – Španjolska), Tena Japundža (Lokomotiva), Adna Šito (fakultet) i Kornelija Gašić (prekid karijere).

Ipak, Vujić zasad ima dvije nove članice svlačionice. Riječanka Tihana Bunić već je bila član Umaga, a u posljednjoj je sezoni igrala u slovenskom Kopru te stiže kao zamjena za Gašić na poziciji pivota, a Nataša Miočinović dosadašnje je desno krilo Zameta koje je u protekloj sezoni zabijalo preko 2,5 gola u prosjeku uz visoki postotak realizacije.

Na upit kada će krenuti pripremne utakmice, dobro raspoloženi trener Vojislav Vujić kaže: “Za nas još traje prijelazni rok. Kada se potpuno ekipiramo, a to znači dovedemo još jednu vrataricu, tada možemo početi razmišljati o uigravanju momčad za natjecateljske izazove.”

Previous articleMladi pulski nogometaš na pragu transfera u Italiju
Next articleBujska se vedeta, za razliku od labinske, vraća kući