SHARE

Danas su s pripremama za novu sezonu započeli nogometaši Vrsara. Trener Damir Vukadin ima zadatak stabilizirati momčad koja je jesen odigrala ispod realnih mogućnosti i kvaliteta, ali na proljeće se mnogi žele „vaditi“ pa im neće biti lako.

Jedno je sigurno, a to da će Vrsarani morati na proljeće bez ponajboljeg braniča lige. Jure Bonaca pred sobom ima operativne zahvate, mi mu želimo da sve prođe sukladno željama te da na ljeto ponovno pojača svoj klub.

Na današnjoj prozivki bilo je 15 igrača, od čega jedan novi u kadru, a opravdano odsutnih bilo je čak sedam. Vrsarani traže popunjavanje još nekoliko pozicija u kadru, ali prvi ulazni transfer je dogovoren.

Riječ je o 23-godišnjem Eriku Žužiću koji dolazi iz tarske Istre gdje je i ponikao. No, igrao je i za Kaštelir Labince, Funtanu, ali i omladinski pogon porečkog Jadrana gdje je proveo pet sezona. Žužić jesenas nije igrao za Istru, a u prošloj sezoni odigrao je 22 utakmice te je postigao pet golova.

Dogovorene su i pripremne utakmice. Vrsarani 29. siječnja gostuju baš kod Istre iz Tara, a 08. veljače protivnik će im biti Dajla. Četiri dana kasnije igraju protiv Umaga, a 16. veljače protiv Arne Peruški. Generalka bi im trebala biti Brtonigla NV, 19. veljače, sedam dana prije nego će u Funtanu na kup-okršaj.