Home Nogomet Mlađi uzrasti Za nogometnu budućnost u Vrsaru ne treba strahovati!

Za nogometnu budućnost u Vrsaru ne treba strahovati!

Nogometni klub Vrsar iza sebe ima sezonu za pamćenje, barem kada je u pitanju omladinski pogon. Brojčano, sezona je bila nikad uspješnija, a rezultatski vrlo dobra, iako to nije primarni cilj.

„Brojimo 108 djece od čega 106 dječaka i dvije curice, i to u šest kategorija – U7, U9, U11, U13, U15 i U18. Klub nikad nije imao toliko djece i toliko kategorija i moramo reći da se zahvaljujemo Općini Vrsar, TZ Vrsar, Montrakeru kao i svim sponzorima i donatorima koji su prepoznali rad kluba“, rekao nam je Timon Gjumić, voditelj tamošnjeg omladinski pogon pa dodao:

„Rezultatski, imamo osvojen naslov u U9 (opet, osvojili su i prošle godine ) na čelu sa trenerom Sandijem Čukom i najboljim strijelcem Bartolom Vukelicem s 53 gola ove godine (sveukupno u tri godine igranja U9 lige zabio 100 golova ). Ostale kategorije, od U11 do veterana, su zauzele mjesta u zlatnoj sredini svojih tablica što smatramo vrlo dobrim rezultatima“, kaže Gjumić pa zaključuje:

„Veseli nas činjenica da klub u zadnjih desetak godina nikad nije imao toliko domaćih momaka i onih koji su prošli mlađe dobne kategorije kluba u seniorima što smatramo dobrim putokazom za dalje. Za kraj, zahvala roditeljima koji nas prate, pomažu kad je potrebno jer bez takvog odnosa je nemoguće ići dalje i napredovati.“

Za nogometnu budućnost u Vrsaru ne treba strahovati!