Home Nogomet Treća HNL Zapad Za novi senjski semafor donacija stigla i iz Istre!

Za novi senjski semafor donacija stigla i iz Istre!

SHARE

Nogometni klub Nehaj, odnosno četvorka Dario Dabac, Sandro Prizmić, Jure Prpić i Marin Tomljanović, pokrenuli su dobrotvornu akciju kako bi njihov klub za stoti rođendan dobio i semafor. Izjava potonjeg za riječki portal SportCom otkrila je jednog donatora od kojeg se to nije očekivalo!

„U utorak sam pokrenuo inicijativu na facebook stranici zajedno s prijateljima Darijom Dabcom, Jurom Prpićem i Sandrom Prizmićem. Htio sam u srijedu iskoristiti vaš portal da akcija dobije širi odjek, a sada koristim priliku da se zahvalim svima. Zvali su iz Njemačke, Austrije, Francuske… Moram istaknuti gosp. Remzu Zalihića, predsjednika Rudara, koji je također poslao donaciju. Za 12 sati skupljeno je devedeset posto sredstava, za 20 sati skupili smo 10.000 kuna! Sada moramo paziti da više ne primamo novac, više nam ne treba, ograničili smo se na sto donatora. Ne treba nam više novca! Nevjerojatno“, kaže Marin Tomljanović, bivši igrač, trener i direktor Nehaja.

Inače, osim donacije, na čast gosp. Zalihiću ide i činjenica da to nije „oglasio“ te da se to vjerojatno nikad ne bi saznalo da nije bilo izjave gosp. Tomljanovića. Sve u svemu, to je pravi put – zajednički popravljati infrastrukturu i sve vezano uz nogomet!