Home Nogomet Treća HNL Zapad Za trenerski kadar seniorske momčadi Uljanika okončana prvenstvena sezona

Za trenerski kadar seniorske momčadi Uljanika okončana prvenstvena sezona

SHARE

Da Disciplinska komisija zna biti oštra i prilično drastična u svojim odlukama osjetio je to ove sezone ponajviše Darko Zdrilić koji je u 90. minuti susreta Kaštelir Labinci – Dajla izvrijeđao glavnog suca Sandia Orbanića za što je kažnjen sa sedam utakmica kazne, pa će tako do posljednjeg kola i utakmice protiv Kanfanara provesti izvan žice.

Što je rekao Sandiu Orbaniću da je zaslužio takvu kaznu, samo Bog i Sandi znaju. No, eto, kažnjen je. Bilo kako bilo, on će ipak sezonu okončati na svome radnom mjestu u posljednjem prvenstvenom kolu.

Za razliku od njega, to neće moći učiniti Saša Kolić, trener Uljanika, i Vedran Stošić, pomoćni trener Uljanika, u stvarnosti predstavnik kluba, nakon isključenja na kup utakmici ovoga utorka u Poreču. Za njih je ovo prvenstvo završeno.

Oni su za vrijeđanje suca Alena Halilovića ipak prošli blaže od Zdrilića pa su kažnjeni sa tri susreta zabrane, a to je upravo onoliko koliko je preostalo do konca ove natjecateljske sezone.

A obzirom da Verudeži od posljednja tri susreta dva igraju kod kuće i jednoga u Bujama, udaljenost Kolića i Stošića od svoje momčadi biti će nešto malo veća no što bi to bila recimo u Senju, na Cresu ili u Novom Vinodolskom.