Home Nogomet Ostalo Za vikend nema županijskog nogometa, nakon toga nepoznanica!

Za vikend nema županijskog nogometa, nakon toga nepoznanica!

Dok se čekaju najnovije vijesti, koje ustvari trebaju samo biti obznanjene, a svima je polako jasno što nas najvjerojatnije čeka, Nogometni savez Istarske županije poslao je bilten u kojem je potvrđeno da županijski nogomet sigurno ne počinje za vikend.

Dakle, 13. i 14. ožujka se županijski nogomet u Istri neće igrati, a ovisno o epidemiološkim brojkama, moguće je i da se to produži. Zasad je sigurno kako će 15. ožujka mjere biti vjerojatno produžene, što automatski znači kako županijskog i omladinskog nogometa do 01. travnja ne bi bilo jer su se dosad donosile promjene mjera najmanje za period od 15 dana.

„S obzirom da je još uvijek na snazi odluka Stožera civilne zaštite RH o zabrani igranja natjecateljskih utakmica ispod II HNL, prisiljeni smo ponovno izmijeniti kalendar natjecanja. Nakon odluke Stožera civilne zaštite RH o nastavku natjecanja, obavijest o nastavku natjecanja ćemo dostaviti putem Biltena NSŽI te unijeti datum i satnicu odigravanja u Comet sustav“, poručili su iz NSŽI-a.

Danas se u HNS-u raspravlja o trećeligaškim natjecanjima, a obzirom da se radi o saveznom rangu natjecanja, postoji još blaga nada kako bi se taj dio amaterskog nogometa i mogao odigrati nakon 15. ožujka.

Previous articleEfektan završetak Istrian Spring Trophiesa 2021: Slijedi četverodnevna utrka kojom će biciklisti povezati cijelu Istru
Next articleNogometni vrtić NK Rudar pokazuje se kao pun pogodak, danas prezentiran svoj vrtićkoj djeci