Home Nogomet Ostalo ZABAVNO I ŽALOSNO | Pogledajte kako čelnik istarskih trenera maltretira NSŽI nakon...

ZABAVNO I ŽALOSNO | Pogledajte kako čelnik istarskih trenera maltretira NSŽI nakon što ih je uhvatio u laži

Nsži

Iako je stvar do srži žalosna i problematična, nekad je najbolje sve okrenuti na šalu. Da bi neupućeni dobili kontekst, radi se o najnovijem javnom istupu predsjednika Zbora trenera Istarske Županije, Zorana Peruška.

Vratimo se malo u prošlost. Na nedavno održanoj Skupštini NSŽI-a predsjedniku Igoru Žikoviću u svom izlaganju „pobjeglo“ je reći kako su prijedlozi promjene omladinskih kategorija za Prvu ŽNL plod nekakvih analiza koje su sastavile Komisije NSŽI-a.

Nije prošla ni sekunda, a Zoran Peruško već je čekao kao „zapeta puška“, da po tko zna koji put, na „volej“ dočeka neistomišljenike. Svjestan kako, na veliku žalost našeg nogometa, većina koja ima vrijeme i kapacitet izraditi kvalitetnu analizu po tom pitanju ne sjedi u strukturama NSŽI-a, momentalno je upitao da se te analize dostave klubovima, odnosno svim članovima Skupštine.

Čelnici Saveza rekli su „poslati ćemo“ i na tome je stalo. Za njih. Naime, Peruško je jučer na društvenoj mreži objavio fotografije na kojima dokazuje kako je poslao čak tri maila u posljednjih tri tjedna NSŽI-u te objašnjava kako odgovor nije dobio. Šokantno – rekli bi zlobnici.

Objava Zorana Peruška na Facebooku

Na kraju, treba reći kako je 100% sigurno kako Peruško neće ništa konkretno uspjeti napraviti, odnosno kako će ga NSŽI i dalje ignorirati, ali moramo si priznati kako je izrazito zabavno ovakvo maltretiranje ljudi koji su – izaberite – ili lijeni odgovoriti na mail ili neiskreni.