Home HRVATSKA I SVIJET HT Prva HNL Zadarsko krilo zbog neisplate plaća zatražilo raskid ugovora

Zadarsko krilo zbog neisplate plaća zatražilo raskid ugovora

Ono što je već neko vrijeme postojalo kao latentna opasnost, danas je dobilo potvrdu. Naime, ukoliko tri mjeseca igrač kao obrtnik nakon predaje dokumentacije ne dobije isplatu sredstava, on je slobodan zatražiti raskid ugovora.

Upravo je tu mogućnost iskoristio Šime Gržan i on više neće biti član Istre 1961. Trener Darko Raić Sudar evidentno radi vrlo dobar posao, ali uprava kluba ponaša se kao da mu želi što više otežati situaciju.

Iako to nužno ne treba gledati kao negativu, jer će sada, gotovo prisilno, prigodu morati dobiti Maružin i Badrov, domicilni mladi igrači, svejedno treba reći da je Gržan bio jedan od rijetkih iskusnih igrača u momčadi i kako je ovoj „škvadri“ davao potrebnu hitrinu u ofenzivnom dijelu terena.

Gržan je u Pulu došao iz Lokomotive i u protekle dvije sezone odigrao 44 utakmice pritom zabivši sedam golova. Nije statistika vrijedna uzdaha, ali definitivno su pulski navijači naviknuti na puno lošiji skor, još od vremena Jordana, Repića, Bouhne i sličnih krilnih napadača za koje je Gržan pokazao da je „mali Perišić“.

Odlaskom Gržana, momčad koja je u travnju pred 966 gledatelja pobijedila Inter i „skočila“ na peto mjesto u ligi, ostala je na samo četiri igrača. Naime, tu su još Pavić, Mitrevski, Puclin i Miloš, s time da će vjerojatno i potonji napustiti klub u ovom prijelaznom roku.

Previous articleArne Peruški barem privremeno na vrhu
Next articleNives Jelovica potvrdila status neprikosnovene