Home Nogomet Istra 1961 “Zaiskrilo” između pulskog gradonačelnika i uprave NK Istra 1961

“Zaiskrilo” između pulskog gradonačelnika i uprave NK Istra 1961

SHARE

Na pulskom gradskom stadionu održana je danas izvanredna press konferencija. Sve oči i sav sluh usmjeren je bio u pitanje koja nam to zvijezda stiže da obasja seniorsku nogometnu momčad, no eto, ništa od iznenađenja.

U NK Istri 1961, ogorčeni su, naime, medijskim istupom novog pulskog gradonačelnika Filipa Zoričića i njegove osobe od povjerenja Ivana Žagara, prema NK Istra 1961.

Bilo da se radi o smjeni Darka Raić Sudara kao člana nekog jako važnog odbora ili slično, koja je, ruku na srce odrađena „ofrlje“, bilo da se radi o ulaganjima u nogometni klub.

Iskoristili su prigodu iz Uprave kluba da nas upoznaju sa činjenicom da za rad omladinskog pogona Grad Pula izdvaja kroz proračun oko 1,3 milijuna kuna, od čega oni dio tog novaca usmjeravaju u Pula Sport.

Iskoristili su prigodu da nam kažu kako oni na omladinski pogon troše oko više od šest milijuna kuna godišnje. Iskoristili su prigodu da istaknu kako su nezadovoljni sa pomoćnim terenom Alda Drosine, pa tako moraju u Medulinu plaćati korištenje terena.

Iskoristili su prigodu da nam kažu zaista puno toga što mi svi ionako jako dobro znamo. Dajte braćo, sjednite se negdje i očistite ako možete Vaš odnos bez uvlačenja javnosti u te Vaše frustracije. Ako ne možete, isto ok. Nikome kruna sa glave pasti neće.