Home Nogomet Ostalo ZALIHIĆ ZA GLAS ISTRE PONOVNO UDARIO NA ŽIKOVIĆA I IVETIĆA: Ono što...

ZALIHIĆ ZA GLAS ISTRE PONOVNO UDARIO NA ŽIKOVIĆA I IVETIĆA: Ono što rade, vrijeđa zdrav razum

SHARE

Glas Istre je danas na „duplerici“ objavio opsežan intervju s predsjednikom Rudara iz Labina, Remzom Zalihićem. Bilo je govora o Trećoj HNL Zapad, klubu, ambicijama i mnogo čemu drugom, a poseban dio odnosio se, naravno, i na NSŽI.

Tradicionalno oštar bio je prema dvojcu Ivetić-Žiković koji su, prema Zalihiću, privatizirali Savez: „Ono što tajnik Branko Ivetić i bivši predsjednik Igor Žiković godinama rade, sa skupinom sebi odanih, vrijeđa zdrav razum. Sve se zasniva na golom privatnom interesu pojedinaca i nekih klubova, a osim nemoralnosti, neke stvari su i na rubu zakona“, kaže Zalihić za Glas Istre, pa nastavlja:

„Iz NSŽI-a cijelu prošlu sezonu nazivaju suce i delegate zbog propusta jednog kluba, a osim toga Žiković im, od novca koji uplaćujemo po raznim nametima, dodjeljuje gotovo 40 tisuća kuna. Onda to knjiže pod stavkom „materijal“, što je samo po sebi nezakonito. To se inače radilo godinama, i to u iznosima mjerenim stotinama tisuća kuna. Što se sve skrivalo iza te misteriozne stavke „materijal“, znaju samo Ivetić i Žiković“, neumoljiv je Zalihić.