Home Rukomet Premijer HMRL Zamet potpisao dva istarska rukometna talenta

Zamet potpisao dva istarska rukometna talenta

SHARE
FOTO: SportCom

Dva mlada rukometaša danas su potpisala za premijerligaša iz Zameta. Naime, od sljedeće sezone njihov dres nositi će Labinjan Vanja Šehić, dosadašnji igrač Rudan Labina, te Rovinjež Tony Zarev, dosadašnji „topnik“ Mornar-Crikvenice. Osim njih, za Zamećane potpisao je i Sandro Samardžić iz Dubrave.

„Cijelu svoju rukometnu karijeru sam proveo u Labinu i ovim putem se zahvaljujem svima u bivšem klubu kao i publici koja me vjerno pratila svih ovih godina. Zamet poznajem jako dobro. Svjestan sam u kakav sam klub došao, u potpunosti sam spreman, a moji su ciljevi i ambicije veliki“, rekao je Vanja Šehić za riječki portal SportCom.

„Drago mi je što ću zaigrati u tako velikom klubu kao što je Zamet. Ovo je za mene novi iskorak u karijeri obzirom da sam nakon druge lige provedene u Rovinju i odlične ovim putem protekle sezone u Mornar Crikvenici došao do Premijer lige. Počašćen sam što ću igrati u tako ambicioznoj ekipi, potrudit ću se dati svoj maksimum i zaista mi je velika privilegija igrati u Premijer ligi“, rekao je Zarev.

Za nadati se da će dečki dobiti prigodu da pokažu koliko znaju, a riječki Zamet od danas ima sigurno još pokojeg navijača u Istri.