Home Nogomet Treća ŽNL Istra ZAOSTALE UTAKMICE | Dva remija u Trećoj ŽNL Jug

ZAOSTALE UTAKMICE | Dva remija u Trećoj ŽNL Jug

SHARE
FOTO: Tihomir Geršner

Dvije atraktivne utakmice odigrali su jučer županijski trećeligaši. Dvaput je Štinjan vodio na Valkanama protiv Valdebeka, ali je domaćin uspio doći do boda u dramatičnoj završnici.

Tin Ivanović doveo je Štinjan u vodstvo, a onda je u 43. za domaće poravnao Luka Marković. Osam minuta prije kraja je zabio Matija Šimić za 1:2 Štinjana, ali u 85. Patrik Barišić pogađa za 2:2.

Đulijano Haliti je u susjednom derbiju Peroja i Vodnjana nastavio golgetersku formu pogotkom za 0:1, ali je Nikola Vučetić poravnao na konačnih 1:1 u 82. minuti. Vodnjanci imaju ozbiljnih problema s disciplinom, nije to novost pa su opet završili utakmicu s devet igrača.

Jure Baraban je „pocrvenio“ u 77. minuti zbog dva preoštra starta, a Sajmon Bulić je u 85. izgubio kontrolu te se pokušao fizički obračunavati. Do kraja susreta nije bilo pogodaka te je okončano remijem.


TREĆA ŽNL JUG
[jsMatchDayStat season_id=”56024″ matchday_id =”5341″ photo=”0″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]
[jsMatchDayStat season_id=”56024″ matchday_id =”5343″ photo=”0″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]
[jsStandings id =”56024″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk” display_name =”1″ display_legend =”0″]