Home Nogomet Mlađi uzrasti Završen drugi termin golmanskog kampa “Cotić-Starčić”, još se jednom na kraju izmiješali...

Završen drugi termin golmanskog kampa “Cotić-Starčić”, još se jednom na kraju izmiješali umor i zadovoljstvo

SHARE

Jučer je okončan drugi od tri termina golmanskog kampa „Cotić-Starčić“ u Ravnoj Gori. Najveći kamp za vratare u Hrvatskoj, a vjerojatno i nešto šire, ponovno je oduševio najmlađe, ali i roditelje koji s pravom opravdavaju omjer rada, zabave i odmora na ovom kampu.

Na drugom terminu golmanskog kampa „Cotić-Starčić“ sudjelovali su Patrik Laganis, Paolo Blažina, Davide Tomičić, Roko Heger, Eugen Ciban, Marin Kirić, Krešimir Karić, Noel Adamović, Dino Šep Arčabić, Ivan Hajzler, Jan Komljenović, Michele Mlinarić, Ivan Matukina, Ivano Čarapar, Leon Merkaš, Alen Vaupotić, Lucas Malić, Ivan Majnarić, Noa Tuksar, Jan Beganović, Petar Haluga, Raoul Bernich, Teo Milotić, David Komšić i Fabijan Kiš.

Spomenimo da je usred ovog termina kampu stigla i lijepa vijest kada je u U15 reprezentaciju pozvana Nika Radolović. Obzirom da kamp sve više liči na jednu veliku obitelj, zadovoljstvo svih prisutnih bilo je izrazito primjetno.

Posljednji dan drugog termina, mladi vratari su odradili jutarnji trening, ručali, dobili svoje diplome i uputili se svojim domovima. Umorni i zadovoljni, to je kombinacija koja se često „čita“ s lica mladih vratara na kampu „Cotić-Starčić“.

Dok Romina i Tea Cotić s doktoricom Vesnom Janko Radovan rješavaju stvari “van terena” – na travi su Aleksandar Starčić, Aleksa Cotić i Danijel Starčić