Home Nogomet Mlađi uzrasti Završen prvi ciklus golmanskog kampa “Cotić-Starčić” u Ravnoj Gori, mladi vratari vraćaju...

Završen prvi ciklus golmanskog kampa “Cotić-Starčić” u Ravnoj Gori, mladi vratari vraćaju se 10. srpnja

Današnjim jutarnjim treningom, zajedničkim ručkom te podjelom diploma završio je prvi ciklus najvećeg vratarskog kampa u Hrvatskoj. Protekla dva tjedna Ravna Gora bila je obojana u zeleno plave Goalkeeper kampa „Cotić Starčić“ boje.

Kroz kamp je u prvoj turi prošlo 40 vratara koji svi redom zaslužuju pohvale za rad, trud i ponašanje na terenu i van njega. Vrijeme i ugodan goranski zrak bili su saveznik mladim vratarima. Ukupno je u prva dva termina odrađeno čak 64 treninga.

„Ovom prilikom zahvaljujemo se svim vratarima i njihovim roditeljima na ukazanom povjerenju. Nadamo se da smo i ovog puta opravdali našu uzrečicu nismo više mali ali smo dovoljno veliki da ne budemo više mali“, rekli su Cotić i Starčić, koji sada zajedno s cijelom kampom idu na kratki odmor.

Naredni termin započinje 10. srpnja i traje do 15., a onda posljednji četvrti traje od 15. do 20. srpnja, kada će u Ravnu Goru ponovno 40 mladih vratara. Naravno, nakon toga kreću u nove pobjede, a tko zna s čime će nas iznenaditi – s kojim terminima i lokacijama…