Home Nogomet Mlađi uzrasti Završen prvi termin golmanskog kampa “Cotić-Starčić” u Dajli, naredni već za tri...

Završen prvi termin golmanskog kampa “Cotić-Starčić” u Dajli, naredni već za tri dana

SHARE

Aleksandar Starčić i Aleksa Cotić danas su dovršili prvi termin svog golmanskog kampa u Dajli. Zimski kamp odvija se u dva termina, u dvije različite godine, a danas je jutarnjim treninzima i roštiljem završen prvi.

U pet dana napornog treniranja sudjelovala su 23 vratara, a dvoje koji su nažalost morali u samoizolaciju, su premješteni u drugi termin, za siječanj. Na prvom terminu sudjelovali su Davide Tomičić, Borna Rupenović, Ivan Sobotinčić, Noel Adamović, Michele Malinarić, Leo Brajković, Patrik Pindrić, Matteo Fabac, Petar Guga, Mateo Milković, Lucas Malič, Raoul Bernich, Ervin Žižek, Dino Hodžić, Leon Pavelić, Vito Olić, Andrea Sloković, David Komšić, Filip Petković, Damir Daić i Matija Lazarić.

„Veliko hvala roditeljima koji su sve ove dane vozili naše vratare, a vrijeme nam je ponovno bilo najveći saveznik pa je planirani program odrađen u potpunosti. Svima sve najbolje sretnu i uspješnu 2022. godinu želi ‘staff’ najvećeg, najboljeg i najpoznatijeg vratarskoj kampa u Hrvatskoj“, poručili su Cotić i Starčić. Novi termin kampa kreće već 02. siječnja…