Home ISTRA Ostali sportovi ZAVRŠILA CORNHOLE LIGA U ŽMINJU | Nastupilo više od 80 igrača, titulu...

ZAVRŠILA CORNHOLE LIGA U ŽMINJU | Nastupilo više od 80 igrača, titulu prvaka odnio Bramax

Ovog vikenda okončana je zimska Cornhole liga u Žminju. Nastupilo je 16 ekipa, odnosno više od 80 igrača, što je sjajna brojka za natjecanje u cornholeu i samo potvrda koliko ovaj sport raste u Istri.

Najboljih osam ekipa se jučer borilo za osvajanje naslova. Nakon čak deset sati igre, napetosti i sportskog druženja naslov je osvojila ekipa Bramax (Ivančić, Ujčić, Grubiša i Baračić). Drugo mjesto pripalo je ekipi Kanfanar, treće mjesto ekipi Trukinja i četvrto mjesto ekipi Gimino.

Najboljim igračem turnira proglašen je Dean Mogorović, najbolji junior je Julian Brnelić, a najbolja igračica je Karmen Benazić. U nagradnoj igri ‘Air mail’ najuspješniji je bio Marko Flegar i osvojio set ACL PRO vrećica.

„Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima na učešću i podršci. Također se zahvaljujemo Općini Žminj i načelniku Željku Plavčiću na ustupljenom prostoru i podršci u organizaciji zimske lige“, rekli su organizatori na kraju natjecanja!

Previous articleOdbojkaškim turnirom obilježen Mjesec borbe protiv ovisnosti u Umagu
Next articleZdravko Mamić prije par dana rekao da u Dinamu postoje “fukare koje misle da su važne” – danas je smijenjen prvi klupski operativac Antolić!