Home Košarka Ostalo Završila Ljetna škola košarke KK Stoja

Završila Ljetna škola košarke KK Stoja

SHARE

Proteklog vikenda završila je Ljetna škola košarke KK Stoja koja se odvijala na vanjskim terenima i u dvorani OŠ Stoja. Škola je trajala svakodnevno tjedan dana od 8:30 do 11 sati pod budnim okom koordinatora Igora Valića te njegovih pomoćnika: Lovro Bulešić, Niko Travica, Mario Lukin, Martino Tumpić i Dino Blažević.

Posebno raduje veliki broj novoprijavljene djece ćemu su zasigurno pridonijeli i uspjesi U13 i U15 selekcija na državnoj razini koji su ove godine osvojili brončane medalje na završnom turniru Republike Hrvatske u Zadru.

Podršku polaznicima ljetne škole košarke dao je i proslavljeni vaterpolo reprezentativac Damir Burić. Uz druženje i zabavu mladi polaznici stjecali su nove vještine i znanja košarkaške igre, a posljednjeg dana škole su djeci podijeljene majice i diplome.

Nakon završnog govora Igora Valića djeca, roditelji i članovi kluba su se na prigodnoj zakusci počastili sokovima, kolačima i sladoledom te su u pozitivnoj atmosferi svi zajedno izrazili želju da se opet sretnu na početku nove sezone 2019/2020.