Home Košarka Mlađi uzrasti Završnica U9 PH održana u Pazinu, naslov u Šibenik, Pazinci šesti

Završnica U9 PH održana u Pazinu, naslov u Šibenik, Pazinci šesti

SHARE

U Pazinu se održala završnica U9 Prvenstva Hrvatske, rezultati posljednjeg dana su u nastavku. Ekipa OKK DRAŽEN PETROVIĆ iz Šibenika zasluženi je pobjednik Završnog turnira Prvenstva Hrvatske u Mini košarci U9 koji je održan u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu.

Dječaci i djevojčice šibenskog kluba stigli su do naslova bez izgubljenog susreta, a u „dalmatinskom“ finalu sigurno su nadigrali svoje vršnjake iz ekipe DOŠK-a rezultatom 37:26.

Treće mjesto osvojila je ekipa NOVOG ZAGREBA koja je u polufinalu namučila ekipu DOŠK-a, a u borbi za treće mjesto pobijedila je drugu zagrebačku ekipu – CEDEVITU rezultatom 26:16.

Pobjednička ekipa OKK DRAŽEN PETROVIĆ nastupila je u sastavu: Tin Jurić, Ena Ivić, Tomislav Dragović, Filip Suton, Tonko Stošić, Andrija Garma, Stipe Šarić, Bruno Tešić, Martin Špadina, Fran Hugo Burek, Vito Šarin, Lovre Bratić, Filip Mrša i Matea Peran.

Najbolji u šutiranju bio je TIN JURIĆ iz ekipe OKK Dražen Petrović, a u vođenju lopte (poligon) igraš DOŠK-a – ŠIME VLAIĆ. Čestitamo svim sudionicima na hrabroj borbi i neopisivoj volji i srčanosti!

KONAČAN POREDAK

  1. OKK DRAŽEN PETROVIĆ, Šibenik
  2. KK DOŠK, Drniš
  3. KK NOVI ZAGREB, Zagreb
  4. KK CEDEVITA, Zagreb
  5. KK OLIMP INSPEKT-ING, Osijek
  6. KK PAZIN, Pazin
  7. KK MEĐIMURJE, Čakovec
  8. KK VINDIJA, Varaždin
  9. KK OLIVA, Vodnjan
  10. KK BOROVO, Vukovar