Home Nogomet Ostalo Zdravko Mamić prije par dana rekao da u Dinamu postoje “fukare koje...

Zdravko Mamić prije par dana rekao da u Dinamu postoje “fukare koje misle da su važne” – danas je smijenjen prvi klupski operativac Antolić!

FOTO: Str-2222/Pixsell

Ponovno nemiri u najvećem hrvatskom klubu. Istra 1961 prvi službenih susret u 2023. godini igra protiv Dinama, kluba koji je jučer dobio novo veliko, gotovo nestvarno, priznanje. Naime, na SPu su ostala 104 igrača koja igraju polufinale.

Od tog broja, samo Bayern, Sevilla i Atletico Madrid u svijetu imaju više igrača u polufinalu SP-a od Dinama, što je gotovo nevjerojatan podatak. Danas portal Index javlja kako ni tamo nije sve bajno, odnosno kako je smijenjen Krešimir Antolić, jedan od članova Uprave Dinama i vodeći operativac kluba.

Tu smjenu treba promatrati iz ugla emisije Telering u kojoj je neki dan gostovao Zdravko Mamić kada je rekao kako u Dinamu postoje „neke fukare koje misle da su važne, a dok je on bio tamo nisu se znali popišati da ih netko nije vodio do toaleta“.

Dojam je kako je ovo konačni sud oko toga tko i dalje vodi Dinamom. Znali su ga nazivati ‘Tatta hrvatskog nogometa’, pogotovo nakon velikog broja reprezentativaca koje je stvorio njegov sistem u Dinamu.

Kako god ga zvali, ovo danas je nova potvrda kako je Dinamo i dalje (njegov) klub u kojem se itekako sluša njegova riječ. Hoće li taj klub protiv Istre 1961 istrčati sa Livakovićem, Šutalom, Oršićem i Petkovićem u sastavu, ostaje za vidjeti.

Previous articleZAVRŠILA CORNHOLE LIGA U ŽMINJU | Nastupilo više od 80 igrača, titulu prvaka odnio Bramax
Next articleISTRASPORT INVENTURA | 3. NL ZAPAD | Jesen odrađena mirno, sada je vrijeme za afirmaciju mlađih igrača