Home Nogomet Istra 1961 Zekićeva momčad apsolutni favorit protiv Istre 1961

Zekićeva momčad apsolutni favorit protiv Istre 1961

I u Rijeci je prošloga vikenda bilo vidljivo kako je Zoran Zekić pokrenuo koprivničku momčad. Slučajne i sretne bodove momčad Slaven Belupa otkinula je prvo kolo Dinamu i nakon toga Osijeku, no u oba je susreta bila u potčinjenom položaju. Na ovoj posljednjoj utakmici na Rujevici, zaslužili su mnogo više, no individualna kvaliteta Riječana, čitaj Josipa Drmića, usmjerila je trobod na riječki konto.

U subotu u Koprivnicu stiže Istra 1961. U ulozi potpunog “outsidera”. Pulska momčad čak i ne igra ove godine u režimu “toplo-hladno”, ne, nimalo. Odustali su Puljani čak i od posjeda lopte u sudaru sa Hajdukom prošloga vikenda, no bezopasni su bili kroz kontranapade, kroz nekakvu izmišljenu i nacrtanu tranziciju. Puljani, naposve, ne djeluju apsolutno nikako.

Iz tog razloga, ali iz ranije navedene i opisane činjenice, kako je Zekić donekle razbudio momčad u ovih dvadesetak dana koliko se nalazi u Koprivnici, Slaven Belupo je apsolutni favorit subotnjeg dvoboja. Puljani se samo mogu nadati da Dragovoljac neće slaviti protiv Rijeke, te će na taj način Istra 1961 ipak kraj vikenda dočekati na svojoj dugogodišnjoj poziciji, poziciji broj devet.

Slavonci Zdenko Lovrić, Dino Knez i Kristijan Novosel dijeliti će pravdu, zviždukati i mahati, a VAR oko je ove subote od 17,00 Mario Zebec iz Cestice.