Home Nogomet Ostalo ŽELJA MNOGIH | Gdje će karijeru nastaviti Saša Urošević?

ŽELJA MNOGIH | Gdje će karijeru nastaviti Saša Urošević?

SHARE

Transferni rok kreće nominalno od početka siječnja, ali već je jasno kako se u nekim klubovima događaju promjene. Sredinu sigurno mijenja jedan od najmlađih istarskih debitanata u Prvoj HNL.

Saša Urošević ove je jeseni bio registriran za Uljanik, ali je odigrao tek stotinjak minuta u tri nastupa pa ne čudi što želi promijeniti sredinu, iako sam igrač ističe kako o razlozima ne bi volio javno.

Jasno, Uroševića u svojim redovima želi vidjeti veliki broj klubova s poluotoka i sa Kvarnera, a dvije su opcije trenutno najozbiljnije. Županijski prvoligaš sa Šaraje, Ližnjan, privlači veliki broj mladića iz Pule na račun ozbiljnih ulaganja, a Urošević je poziv dobio i sa Zelenica.

U lanjskoj je sezoni u dresu Kovara odigrao 1886 minuta u 22 utakmice, što potvrđuje kako je bio prvotimac, a zahtjevna labinska publika je Uroševića simpatizirala, i zbog igara, ali i uzornog ponašanja.

Saša Urošević nedavno je sa Domino Malingom osvojio turnir „Moja ulica moja ekipa“ te sigurno osjeća emocionalno pražnjenje nakon prošlog tjedna pa odluku još uvijek neće donositi, ali jedno je sigurno – igrač tog kalibra može birati gdje će nastaviti svoju karijeru.