Home ISTRA Futsal ZIMSKA LIGA GRADA PAZINA | Nevjerojatni preokret Plavog Puta za polufinale

ZIMSKA LIGA GRADA PAZINA | Nevjerojatni preokret Plavog Puta za polufinale

SHARE

Vikend iza nas donio je uzbudljive susrete u pazinsku dvoranu. Četvrtfinale je donijelo spektakularne susrete, a sve je počelo utakmicom žminjskog The Bara i pulskog El Stila.

Žminjci su rano poveli, a onda je na scenu stupio Roberto Funčić i s nekoliko maestralnih parada zadržao The Bar u igri. Ipak, Ivan Livović je poravnao za El Stil koji je bio s(p)retniji nakon ruleta sedmeraca.

Seniori Pazinke okupljeni pod imenom Luzeri uspjeli su proći momčad Ulja Komarije koja je na rezultatu 3:2 za Pazinjane promašila deseterac za remi deset sekundi do kraja. Noćne Ptice su bile dominantne protiv Bratulić Juniorsa, ali je mladi Šepić bio odličan, a mlađu momčad je u polufinale s njim uveo i četverostruki strijelac Mate Ivetić.

Poseban odlomak zaslužuje susret Kašćerge i Plavog Puta. Na poluvremenu je bilo 4:1, a nakon uvođenja golman-igrača od strane Plavog Puta, Kašćerga svoju prednost diže na 6:2 i doimalo se da je stvar gotova. No, u posljednje četiri minute događa se prava mala “bajka” za Plavi Put. Doni Tanković 12 sekundi prije kraja zabija za 6:6 da bi sa zvukom sirene Marko Lepinjica donio pobjedu Plavom Putu sjajnim udarcem od prečke u gol za 7:6.

Sljedeće subote, 19. siječnja, na rasporedu je završnica zimske lige Grada Pazina, a u polufinalu sastati će se El Stil i Luzeri te Plavi Put i Bratulić Juniors.


ČETVRTFINALE:

El Stil – The Bar Žminj 1:1 (3:1)
Luzeri – Ulja komarija 3:2
Plavi put – Kašćerga 7:6
Bratulić Juniors – Noćne ptice 8:3