Home ISTRA Futsal ZIMSKA LIGA LABINŠTINE | Međusobni okršaj mladih Rudara u U11 finalu, Harlem...

ZIMSKA LIGA LABINŠTINE | Međusobni okršaj mladih Rudara u U11 finalu, Harlem igra dva finala

SHARE

Odigrala su polufinala u tri kategorije na labinskoj zimskoj ligi. Danas, nedjelja 27. siječnja, na rasporedu je završnica, odnosno finala i utakmice za treća mjesta, također u sve tri kategorije. Subota nije donijela veća iznenađenja.

POLUFINALA U11 i VETERANA

Jako uzbudljiv bio je predzadnji dan na 21. ZMLL. Najprije su na teren izašli najmlađi. Obje ekipe Rudara bile su uvjerljive te izborile finale sa dvije čiste pobjede:

Rudar 2 – Jedinstvo Omladinac 2:0
Rudar – Žminj 3:0

NEDJELJA:

18:00 Za 3. mjesto: NK Jedinstvo Oml. – NK Žminj
18:30 FINALE: NK Rudar 1 – NK Rudar 2


Kod veterana je prvo polufinale bila jednosmjerna utakmica, Harlem je savladao Cement sa 6:0. Druga utakmica bila je puno uzbudljivija. Do pred sam kraj Santa Domenica vodila je 1:0, ali u predzadnjoj minuti Raša Merag izjednačava i prijeti u finišu.

Ostaju i sa igračem manje radi igranja rukom golmana i spriječavanja čistog gola ali svejedno do kraja imaju dvije dobre šanse za pobjedu. Na kraju ipak Dean Načinović na prazan gol potvrđuje za finale Santa Domenice CB Alt. Danas nas tako u finalu čeka vječiti derbi dok će Cement i Raša Merag odigrati za treće mjesto i pehar.

NEDJELJA:

16:00 za 3. mjesto: Raša Merag – Cement
16:45 FINALE: Harlem – Santa Domenica CB Alt


POLUFINALE SENIORI

Dvije odlične utakmice mogli smo vidjeti u polufinalu seniorske lige! U predigri je Me Gusta pobjedila Mystic i tako osvojila peto mjesto. Prvo polufinale igralo se između CB Jeanette i Rapca. Do 27. minute bilo je 0:0, tvrda utakmica sa jako malo šansi. Tada Rapčani rade nepotreban šesti prekršaj koji iz kaznenog udarca sa 10 metara u gol pretvara Dean Moravac. Rabac tada kreće sa golmanom, ali primaju 2 gola na prazan gol za rješenje utakmice.

U drugom polufinalu vječiti derbi između Harlema Trumić i Santa Domenice ponudio nam je sličnu utakmicu. Do 25. minute 0:0 bez puno prilika, a tada Harlem kreće na sve ili ništa sa golmanom igračem. To im se isplatilo u 27. minuti kada zabija Čudić.

Kreću onda i Nedešćani s golmanom u polju i uspijevaju iznuditi šesti prekršaj pola minute prije kraja. Međutim, kazneni deseterac preko gola šalje Klapčić. Do kraja nije bilo promjene i tako i u seniorsko finale ulaze dva prva nositelja iz skupina. U utakmici za sedmo mjesto Polet je savladao Cement.

NEDJELJA:
19:15 za 3. mjesto: Rabac – Santa Domenica
20:00 FINALE: C.B. Jeanette MB Zubac – Harlem AO Trumić