Home Nogomet Četvrta HNL Zapad Živnuli i rovinjski “kanarinci”, u kadar se vratio Damir Kazalac

Živnuli i rovinjski “kanarinci”, u kadar se vratio Damir Kazalac

SHARE

Dvadeset i trojica mladih igrača Rovinja, predvođena kapetanom momčadi Valentinom Lleshdedajem okupila se jučer na rovinjskoj Valbruni i krenula u pripreme za turbulentno proljeće u kojemu je jedini cilj mladim rovinjskim “kanarincima” izbjeći posljednju poziciju koja bi ih spustila u niži rang natjecanja.

Damir Kazalac i Deni Vidan oporavili su se od ozljeda i stavili su se na raspolaganje  stručnom stožeru Rovinja i to su najveća pojačanja koja su rovinjci mogli poželjeti. Nakon teške ozljede Kazalca, on je posebno bio dugo iščekivani povratnik, pa se samo možemo nadati da je ozljeda stvar prošlosti te da će i ovoga proljeća povesti svoje mlade suigrače stazama uspjeha.

Rovinjci su dogovorili i sve pripremne oglede, pa će tako sljedeće subote, 29. siječnja najprije gostovati u Funtani, a sve ostale oglede odigrati će na svojoj Valbruni.

U goste će im redom stizati Žminj, Pazinka, juniori zagrebačke Lokomotive, Kanfanar i Smoljanci, a nakon toga ih na pulskom Tivoliu čeka kup susret protiv Velog Vrha, da bi pripremne utakmice okončali sudarom sa fažanskom Mladosti koncem veljače.