Home Nogomet Novigrad ŽIVOT PIŠE PRIČE | Pozvali ga s kauča da ostavi momčad u...

ŽIVOT PIŠE PRIČE | Pozvali ga s kauča da ostavi momčad u ligi

SHARE
FOTO: SportNews

Jučerašnja pobjeda Novigrada kod Jaruna je izrazito važna za trećeligaški status tog kluba, a mnogi će reći i presudna s psihološke strane jer je sada Zagreb u još većem ponoru nego što je bio.

Zanimljivo, Novigrad je na tom susretu vodio Pazinjan Paolo Jurčić koji je i preuzeo momčad nakon ostavke Zorana Peruška. Međutim, zbog privatnih obaveza, u datom trenutku nije mogao prihvatiti mjesto prvog trenera, a ubrzo nakon što je došao, Ivan Kukučka se zahvalio Jurčiću na angažmanu.

S obzirom na to da je zasad još uvijek aktualni trener Novigrada jučer bio odsutan, na prijedlog ostatka stručnog stožera, klub je posegnuo za “vatrogasnim” rješenjem i pozvao Paola Jurčića na klupu protiv Jaruna što je i logično, obzirom da vrlo dobro poznaje momčad.

Kako je Jurčić već neko vrijeme slobodan, može se reći da su ga “dignuli s kauča”, a on im se odužio na najbolji mogući način – predvodivši momčad, zajedno s Aleksom Cotićem, trenerom vratara i Elvisom Peršićem, kondicijskim trenerom, do zlata vrijedne pobjede.

Nažalost, koliko god molili spomenute da se jučer svo troje zajedno uslikaju za uspomenu i objavu na našem portalu, oni su se pristojno oglušili na naše molbe. Međutim, kolege iz zagrebačkog SportNewsa jučer su objavili album u kojem je i slika koja na sebi ima sva tri ključna aktera. Zanimljivo, kako se ponekad sve posloži…