Home Nogomet Prva ŽNL Istra Žminjci se nadaju da će s istim kadrom u proljetni dio natjecanja

Žminjci se nadaju da će s istim kadrom u proljetni dio natjecanja

SHARE

Nino Kos, aktualni trener Žminja, broji zadnje dane prije polaska u jurnjavu za momčadi Banjola. Dva tjedna, koliko je preostalo do početka priprema, i on i igrači iskoristiti će za kvalitetan odmor, a onda slijedi ono najbitnije. Pripremni period i iščekivanje odgođene utakmice koju Žminj i Banjole igraju u Žminju koncem mjeseca veljače.

U žminjskom je klubu situacija mirna što se tiče noviteta oko dolaska. No, kako saznajemo, žminjcima prijeti nekolicina odlazaka obzirom da je novi trener Buja zainteresiran za usluge jednoga žminjskog igrača, a u lov za žminjskim kadrom dali su se i Potpićan i Mladost iz Rovinjskog Sela, ali i Kanfanar.

O uslugama četvorice, petorice za koje je zainteresiran Mirko Matika u Svetom Petru u Šumi ne treba ni pričati. Nadaju se ipak, u klubu, kako će ostati kompletni, te da će i oni, ukoliko se ukaže mogućnost dolaska stanovitog kvalitetnog pojačanja, takav dolazak realizirati, a istovremeno dosadašnji kadar zadržati na okupu.

Dogovorene su i sve ogledne utakmice pa će tako prvoga dana veljače momčad Žminja gostovati u Rovinju kod rovinjskog četvrtoligaša. Pet dana nakon toga na žminjski će travnjak stići momčad Mirka Matike, a sedam dana kasnije na rasporedu je susret sa fažanskom Mladosti. Devetnaestoga veljače slijedi sudar protiv momčadi Vedrana Kovačevića, a nakon toga na megdan dolaze Banjole u već spomenutom odgođenom susretu.

Vrijedi se samo nadati da će momčad zadržati onaj svoj pozitivan stav prema radu i prema društvu koje se u Žminju okupilo u samoj svlačionici, te da će eventualni spomenuti odlasci ipak ostati u domeni neizvedivog.