Home Nogomet Novigrad Zoran Peruško podnio ostavku na mjesto trenera NK Novigrad

Zoran Peruško podnio ostavku na mjesto trenera NK Novigrad

Izgleda da je jučerašnji trening Novigrada pod vodstvom Zorana Peruška bio posljednji u ovoj sezoni. Naime, pulski trener prekinuo je trening u jednom trenutku te jasno dao do znanja da će momčad ubrzo dobiti novog trenera.

Napravio je to na njemu svojstven način, pomalo eksplozivno i neočekivano, ali opet, treba znati da je s tom momčadi 48 sati prije toga izgubio 0:1 od županijskog drugoligaša Moele, a da ga je za malo više od desetak dana trebao čekati trećeligaški izazov.

Direktor kluba Zvonimir Hodak bio je vrlo blagonaklon prema pulskom stručnjaku: “Žao mi je što se to dogodilo i mi ćemo pokušati danas ili sutra s njim porazgovarati o njegovoj novoj ulozi u klubu. Razumijem ga, nije bilo lako raditi u ovim uvjetima, ali ja i dalje mislim da ćemo uspjeti do početka prvenstva ekipirati momčad na način na koji smo planirali. Neće biti lako, ali vjerujem da možemo izboriti ostanak što nam je i primarni cilj.” Trener Zoran Peruško rekao je da još uvijek ne želi izlaziti u javnost te da ga nazovemo kroz dan-dva.

Previous articleRudar i na Viškovu odigrao bez pobjednika
Next articleVinodol za gol bolji od pomalo umornih Rudara