Home Rukomet Prva HŽRL ŽRK Rudar doveo lijevo krilo iz RK Liburnija-Opatija, mlada reprezentativka postaje Labudica!

ŽRK Rudar doveo lijevo krilo iz RK Liburnija-Opatija, mlada reprezentativka postaje Labudica!

Iako se novaci u ligi najčešće bore za ostanak u višoj ligi, čini se kako to neće biti slučaj sa ŽRK Rudar. Naime, u Labinu se okuplja sjajna ekipa koja će gotovo sigurno mirno ploviti prvoligaškim društvom.

Trener Datos danas je dobio treće pojačanje za narednu sezonu – nakon dolaska Ane Ugrin i Ane Jajčević nova Labudica je postala mlada i ambiciozna Karla Šegota, koja stiže iz RK Liburnija-Opatija.

Sama igračica, Karla Šegota, rekla je: „Svoj rukometni put započela sam u ekipi RK Kvarner Kostrena, zatim prelazim u ŽRK Zamet gdje sam četiri godine igrala kadetsku ligu. Nakon Zameta prelazim u RK Liburnija-Opatija gdje sam se afirmirala kao igračica u 2. HRL zapad te sam dva puta pozvana na okupljanje kadetske i juniorske reprezentacije Hrvatske na poziciji lijevog krila“, kaže mlada rukometašica pa dodaje:

„Što se mene osobno tiče, spremna sam za nove izazove, nadam se da ću opravdati očekivanja i sa svojim novim klubom ostvariti zacrtane ciljeve. Svom bivšem klubu zahvaljujem na svemu i želim im puno sreće u budućnosti.”

Previous articleOd 3. do 5. kolovoza igra se jubilarni deseti humanitarni memorijalni turnir “Igor Iggy Stranić”
Next articleODRŽANA SKUPŠTINA KK STOJE | Igor Franković i Marko Radolović novi članovi Uprave, Dejan Jurčić novi tajnik kluba