Home Rukomet Ostalo ŽRK Umag objavio priopćenje za javnost

ŽRK Umag objavio priopćenje za javnost

SHARE

Nakon odluke UO HRS-a da prekine sva prvenstva zbog, kako kažu, sigurnosti igrača, trenera, sudaca i ostalih rukometnih djelatnika ŽRK Umag izdao je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti. 

“Poštovani ljubitelji rukometa, simpatizeri ŽRK Umag,


u danima kad koronavirus buja kao gljive poslije kiše, i sve je više igračica koji su zaražene a klubova u karanteni, briga za zdravlje mora nam biti najvažnija. Nakon iscrpne i dugačke rasprave, IO ŽRK Umag podnio je zamolbu HRS-u da radi zaštite zdravlja mladih igračica, odgode se sve utakmice U16 do eventualnog procjepljenja službenih osoba, ili povoljnijih epidemioloških uvjeta.
Također, IO ŽRK Umag je uvidio da odluka o privremenom zastoju 1. HRL za žene i sigurnom produljenju sezone sa nejasnim kriterijima i argumentima, za naš klub znači enormno povećanje troškova, cca 200.000 kn što je nakon odluke saveza neizvedivo radi povlačenja sponzora.
ŽRK Umag se nada da će prevladati razum i da će u sljedećim danima UO HRS-a još jednom preispitati donesene odluke kako bismo izbjegli raspuštanje seniorske ekipe koja u ovom trenutku drži treću poziciju u 1. HRL za žene.

IO ŽRK Umag”