Home Rukomet Prva HŽRL ŽRK Umag se vraća u realne okvire, a postavlja se pitanje –...

ŽRK Umag se vraća u realne okvire, a postavlja se pitanje – je li Ana Jajčević najbolja istarska rukometašica ikad?

Ženski rukometni klub iz Umaga ove je godine napravio veliku transformaciju, a to je za posljedicu imalo „spuštanje“ u Drugu HŽRL Zapad. Kako i sami priznaju, vraćaju klub u realne okvire obzirom na financijsku snagu i sve nedaće koje su preživjeli.

„Nema više koraka dužih od noge i nerealnih, kratkoročnih strategija. Posvetit ćemo više pažnje podmlatku jer oni su budućnost kluba i dugoročno ulaganje. Velike čestitke svim kategorijama od najmlađih do seniorka koje su odigrale sve utakmice i pokušale koliko su mogle parirati ostalim ekipama. One su prave junakinje koje se nisu predavale do kraja prvenstva“, poručili su iz kluba pa se onda i zahvalili mnogima:

„Hvala trenerima Liji, Jadranki i Rinu,  kapetanici Ani koja je i trenerica i prvi strijelac prvenstva, hvala Sari, Arijani, Nicol, Mayi, Matei, Leonardi, Eriki, Dori, Melani, Melisi, Maji, Rebeki, Anji, itd., hvala vratarkama Luciji i Saši, hvala tajnici Azri, Aniti, Rozani, Senadu, Mati i novom IO. Hvala Juri na stalnoj podršci. Ujedno hvala svim navijačima, roditeljima i prijateljima kluba“, stoji na stranicama kluba.

Za kraj, dodajmo kako je Ana Jajčević sa 190 postignutih pogodaka u 23 odigrane utakmice u Prvoj HŽRL najbolja u cijeloj ligi, kada su u pitanju golovi. Dodatno, legenda istarskog rukometa Juraj Radovčić strastveno prati i ŽRK Umag, pa je Ani dodijelio i svojevrsno priznanje zbog 228 utakmica odigranih u dresu Umaga tijekom kojih je postigla gotovo nestvarnih 1642 pogotka.

Svaka čast gosp. Juraju za praćenje takvih detalja, a Ana Jajčević tim brojkama komotno može ući u raspravu o tome je li najbolja istarska rukometašica ikad.

Previous articleOTVORIO DUŠU NAKON ODLASKA IZ PULE | Mulahmetović: “Hvala svima, dva trofeja ostati će zauvijek, ostajem veliki navijač kluba!”
Next articleDONACIJE | Zbog ovih brojki i planova nastavljamo s projektom “I portal. I pokret.”