Home Nogomet Novigrad Zvonimir Hodak, direktor NK Novigrad: “Cilj je ekspresan povratak u Drugu HNL!”

Zvonimir Hodak, direktor NK Novigrad: “Cilj je ekspresan povratak u Drugu HNL!”

Zvonimir Hodak, direktor NK Novigrad

Ovih su dana priče oko NK Novigrad sve glasnije. Hoće li igrati Treću HNL Zapad, ili je kompletan projekt stigao pred sami kraj svog ciklusa, pitaju se mnogi. Danas smo dobili neke nove informacije.

Od upućenih saznajemo kako su dugovanja i dalje postojeća, odnosno kako većina igrača od veljače nije dobila naknade za igranje. Problem je i to što su svi ugovori padom u treći, amaterski, rang postali ništavni te trenutno Novigrađani nemaju nijednog igrača kojeg mogu tretirati kao svog, kad je u pitanju seniorski pogon.

No, direktor kluba Zvonimir Hodak djeluje optimistično: “Ovaj tjedan kreću razgovori i započinjemo s novom sezonom. Bez ublažavanja i pretjerivanja, stvar je jasna, plan je biti u samom vrhu kako bi se odmah vratili u Drugu HNL.”

Hodaka i Čakaruna, dvojca koji trenutno brine o klubu, nema i pretjerano tko zamijeniti, a toga su svjesni i oni: “Zbog toga osjećamo još veću obavezu i odgovornost. Najlakše bi sad bilo reći, nije išlo, i maknuti se. Međutim, idemo dalje, u kontaktu smo s igračima, biti će odlazaka i dolazaka, a momčad će sigurno biti kvalitetna kako bi odmah krenula u borbu za naslov.”