Home Odbojka Ostalo Deveti Umag Open 2019 započinje u subotu 20. srpnja

Deveti Umag Open 2019 započinje u subotu 20. srpnja

SHARE

Po deveti put MOK Umag-CPM Umago organizira Otvoreno prvenstvo Umaga za trojke (M+Ž) u odbojci na pijesku, „9. UMAG OPEN 2019.“. Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da muški odbojkaški klub “MOK” UMAG-CPM UMAGO“ zajedno sa gradom Umagom, organizira međunarodni turnir „9. Umag Open 2019“ u odbojci na pijesku u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Igrat će se trojke (u muškoj i ženskoj konkurenciji). Turnir će se održati u subotu 20. srpnja 2019. godine u Stela Marisu u Umagu, na četiri prekrasna terena uz more u Stela Marisu-Vila Rita. Trojke bi se igrale 20.07. s početkom u devet sati ujutro.

Navečer nakon turnira, održala bi se podjela nagrada, te zajednička fešta uz muziku i zabavu do ranih jutarnjih sati, kod terena u Stella Marisu uz more. Nakon što je lani bilo 36 ekipa iz Slovenije, Hrvatske i Italije, ove godine očekujemo rekordan broj, a s obzirom da se igra na 4 terena i do sada je prijavljeno rekordnih 38 ekipa iz tri zemalja, Italije, Slovenije i Hrvatske.

Ujedno toga dana na stadionu Stela Maris, navečer u 20 sati igraju se i polufinalni mečevi ATP turnira u tenisu, jubilarnog 30. Croatia Open Umag 2019. nakon čega slijedi i koncert u Dance Areni stadiona. Dođite i uživajte u vrhunskim mečevima!