Home IstraSport Dva do tri gola DVA DO TRI GOLA | Alex Buršić: “Vrsaru u krivo vrijeme dolaze...

DVA DO TRI GOLA | Alex Buršić: “Vrsaru u krivo vrijeme dolaze Žminjci, a Dajla ide prema naslovu prvaka”

Rubrika “Dva do tri gola” očekivano je privukla mnogo pažnje, a u prvom izdanju legenda istarskog nogometa, Eniz Šabanović, pogodio je samo pobjedu Dajle, ostala četiri para su ga iznenadila.

Sada smo za prognozu narednog vikenda pitali Alexa Buršića, ‘ministar obrane’ Purisa koji predvodi svoju momčad mirnoj plovidbi kroz Drugu ŽNL. Ali, prati sva događanja u nogometnoj Istri.

PAZINKA – NEHAJ 1 (Treća NL Zapad, 23. kolo)

Igrao sam u Pazinki, znam mentalitet i poznajem kakvu momčad imaju. Trenutno igraju jako dobro i za očekivati je pobjedu. A, kad Pazinjani igraju doma, nema drugog favorita!

VELI VRH – MLADOST x (Četvrta NL NS Rijeka, 23. kolo)

Istarski derbi, okršaj susjeda. Očekuje se tvrda i uzbudljiva utakmica s malo pogodaka. Moja prognoza je “iks u šišku”!

VRSAR – ŽMINJ x2 (Prva ŽNL Istra, 22. kolo)

Vrsar je jako puno bez pobjede i u krivo vrijeme im dolazi momčad predvođena s Damijanićen, Lepinjicom i Križmanom. Istina, Vrsar igra doma, ali ako je ova trojka ili bar jedan od njih raspoložen, loše se piše protivniku. Stavljam “iks” zbog domaćinstva, ali očekujem napadački show.

ŠTINJAN – DAJLA 2 (i 3+) (Druga ŽNL Istra, 22. kolo)

Moja liga, gdje “gori” i na vrhu i na dnu. Štinjan ima individualno momčad za viši rang, ali dolazi Dajla kojoj doslovno nije mjesto ovdje. Štinjanu ne igraju pojedini bitni igrači, a Dajla stiže nastaviti gdje je stala, a to je put prema naslovu prvaka. Teren i uvjeti vrhunski, pa predviđam više od tri gola.

VIŽINADA – KAŠTELIR LABINCI 1x (Druga ŽNL Istra, 22. kolo)

Kaštelirci igraju rasterećeno, a Vižinada ako želi ostati, tu mora do bodova. Jako su opasni napadači, ako je raspoložen Paolo Ritoša, zbog čega bi mogli do bodova, ali zbog terena nema puno igre pa bi mogli vidjeti i remi.