Home IstraSport Dva do tri gola DVA DO TRI GOLA | Eniz Šabanović: “Nadam se da će utakmica...

DVA DO TRI GOLA | Eniz Šabanović: “Nadam se da će utakmica u Plomin Luki bit korektna, a Dajli ima najkvalitetniju momčad u ligi”

Eniz Šabanović

Vrijeme je za novu rubriku na IstraSportu. Svakog ćemo tjedna zamoliti jednog sportaša, najčešće nogometaša (jer ih je najviše) kako bi prognozirali pet utakmica narednog vikenda, uz molbu da uz tip, dodaju po nekoliko rečenica. Na samom početku molimo svih da ovo shvate kao zabavu.

Za prvo izdanje izabrali smo legendu istarskog nogometa, neuništivog Eniza Šabanovića koji je pristao ponuditi svoje viđenje u vezi pet ponuđenih parova. Nismo imali “milosti”, ponudili smo mu pet derbija.

ULJANIK – BUJE 1x (Treća NL Zapad, 22. kolo)

Igrao sam nekada u Bujama i gajim simpatije prema tom klubu, ali ipak dajem blagu prednost Uljaniku zbog forme i trenutnog položaja na ljestvici.

RUDAR – PAZINKA x (Treća NL Zapad, 22. kolo)

Rudar bolje stoji na tablici, ali je zadnju utakmicu visoko poražen u gostima dok je Pazinka pobijedila u posljednja dva susreta. Sve miriše na “iks”.

MUNTIĆ – LIŽNJAN 2 (Prva ŽNL Istra, 21. kolo)

Prednost Ližnjanu. Muntić se diže tradicionalno u proljeće i skuplja bodove, ali gosti su kvalitetnija ekipa. Pobjeda gostiju.

PLOMIN – VIŽINADA 2 (Druga ŽNL Istra, 21. kolo)

Moja liga, koju ipak najbolje poznajem! Gori pod nogama jednima i drugima, ali prednost gostima jer su nešto kvalitetniji. Nadam se da će utakmica biti korektna i zbog činjenice da su se nemile scene događale u Plomin Luki.

DAJLA – ARNE PERUŠKI 1 (Druga ŽNL Istra, 21. kolo)

Prednost domaćinu jer ima najkvalitetniju momčad u ligi. Imam simpatije prema Peruškima i njihovom treneru Belliju. Ovo što su stalno na vrhu nije slučajno. Ali, prednost Dajle.

Previous articleKAMO ZA VIKEND? | Na Grabrima bitka Davida i Golijata, ali odite i do Zelenica
Next articlePoznati istarski nogometaši pokrenuli zanimljiv projekt “Football Corner” – prvi gost im je priznati stručnjak Ivan Kepčija!