Home Nogomet Mlađi uzrasti I ove godine “Cotić-Starčić” u Nedelišću, ovog puta dva termina – ovog...

I ove godine “Cotić-Starčić” u Nedelišću, ovog puta dva termina – ovog tjedna kreće i pet istarskih vratara

Bliži se Uskrs, a to je vrijeme kad tradicionalno već treću godinu zaredom Goalkeeper Camp „Cotić-Starčić“ seli u Međimurje. Ove godine zbog ogromnog interesa Nedelišće prvi puta ide u dva termina.

Nije ni potrebno naglašavati da su mjesta u oba termina odavno popunjena, a lista ispod crte sve veća i veća. ‘Staff’ Goalkeeper Campa na put kreće ovog četvrtka, a već u petak 07. travnja kreće i prvi termin koji traje do 11. travnja zaključno sa jutarnjim treninzima a već u poslijepodnevnim satima kreće drugi termin koji traje do 15. travnja 2023. godine.

Nedelišće će pohoditi ukupno 45 vratara koji dolaze iz raznih dijelova Hrvatske i Slovenije. Ono što nas veseli Uskrs uz svoj kamp provest će i pet vratara iz Istre. Davide Tomičić, Leon Čičak, Raoul Bernich (NK Novigrad) Teo Milotić i Noa Fabac (Jadran Poreč) predstavljat će našu županiju.

U prvom terminu biti će standardno 20 polaznika a u drugom 25 iz jedinog razloga kako bi omogućili upravo dečkima iz Istre boravak u Međimurju. Od sada sve novosti vezane za kamp uz Facebook i Instagram stranicu možete pratiti i na novoj web stranici www.goalkeepercamp.net.

Po prvi puta u Nedelišću naši vratari nositi će opremu koju će uz logo Bonin tartufa sljedećih godinu dana krasiti i logo Larixa iz Umaga. „I ovom prilikom veliko hvala našim generalnim sponzorima koji su prepoznali naš projekt, a u fazi dogovora je još jedno veliko ime koje želi svoj logo na opremi najvećeg vratarskog kampa“, poručuju iz kampa „Cotić-Starčić“.

Njihova izrečica koja ih krasi od prvog dana i već nadaleko poznata “nismo više mali, ali smo dovoljno veliki da ne budemo više mali” definitivno pristaje kampu koji je postao brend koji svojim radom na terenu i izvan njega izrastao u najveći vratarski kamp u Europi. Dečki i cure – sretno u Međimurju.