Home Nogomet Treća HNL Zapad NAJAVA | III HNL ZAPAD – 21. KOLO| Novigradu meč lopta, Jadran...

NAJAVA | III HNL ZAPAD – 21. KOLO| Novigradu meč lopta, Jadran mirno na Krk

FOTO: Petar Vranješ

Nastavlja se natjecanje u Trećoj HNL Zapad, a istarski predstavnici u potpuno različitim ozračjima ulaze u susrete 21. kola. Porečani imaju mir, trener se slaže s okolinom, ne postoji imperativ rezultata i sve je, prema riječima Gustafa, “kako rabi”.

Novigrađani s druge strane imaju “meč” loptu koju bi morali iskoristiti. Naime, Trnje će u utakmicu krenuti bez Luke Kožića, Dominika Rilova i Matije Malekinušića. Posebno će im nedostajati potonji koji je odradio sjajne pripreme pritom postigavši nekoliko golova.

Poznavajući situaciju i znajući da Špansko za sedam dana dočekuje Vrbovec, a Zagreb ima kratak put na gostovanje kod Ponikva, jasno je da Novigradu bodovi trebaju kao “zrak”. Dublju najavu od toga teško je ni raditi, znajući što se “iza brda valja”.

Porečani neće u subotu biti kompletni jer na lijevom krilu neće biti Oliver Sumić koji je sakupio tri žuta kartona, ali “izmislit” će nešto trener Jumić koji je ove sezone zaista pogodio s prebacivanjem Emanuela Valente u središnjicu napada, a ovaj mu je to vratio s 11 golova dosad. Tko zna, možda na Krku pretekne Roberta Brdara koji ima jednog više.


TREĆA HNL ZAPAD – 21. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2528″]

TREĆA HNL ZAPAD – LJESTVICA

[jsStandings id =”32019″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

TREĆA HNL ZAPAD – 22. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2529″]

Previous articlePredstavljen specijalizirani kamp za vratare Starčić-Cotić koji se u srpnju održava u Ravnoj Gori
Next articleMarin Dukić: Vjerujem u pobjedu