Home Nogomet Prijateljske PRIJATELJSKE UTAKMICE: Pobjede Funtana, Mladosti i Žminja, juniori Rudara preokrenuli protiv Rapca

PRIJATELJSKE UTAKMICE: Pobjede Funtana, Mladosti i Žminja, juniori Rudara preokrenuli protiv Rapca

SHARE

Pripremne nogometne utakmice igrale su se i danas diljem Istre. Rabac je ugostio juniore Rudara. Prvi dio pripao je domaćinu, pogodili su Raymond Dobrić i Viktor Perak, a promašili su Rapčani i pokoju prigodu.

U nastavku druga slika, juniori Rudara uspjeli su uspostaviti svoju igru te golovima Paola Juričića, Larisa Karića i Rene Kalebić Osipa preokrenuli rezultat u svoju korist. Funtana je pobijedila Buzet s čak 5:0.

Milocani, Hanižar, Kovač, Buršić, Šegon E., Jakus, Banić, Sardelin, Gjurchinoski A., Prenc i Jugovac krenuli su “od prve”, a onda su još za Funtanjane ušli i Sinožić, Doda te Popović. Za Dorčićevu momčad poentirali su Maikol Prenc, Atanas Gjurchinoski, Gabriel Doda, Luigi Jugovac i Sandi Buršić.

Golova nije nedostajalo u susretu Žminja i Purisa. Za Žminjce poentirali su Lepinjica i Žulić po dvaput te Roža, Kresina, Lovrečić i Damijanić, a za Puris su pogodili Lazarić i Ujčić – konačni rezultat 8:2.

Juniori Mladosti iz Fažane su pojačani za nekoliko mlađih seniora s 4:2 pobijedili seniore Valbandona. Arne Peruški pobijedili su s 1:0 Šišana, a Iskra je na svom terenu bila bolja od Kanfanara rezultatom 3:1.

Slobodno nam javite ishode pripremnih utakmica i detalje koji su Vam poznati.