Home IstraSport ŠTO SE ČITALO U 2022. NA ISTRASPORTU | 1/3 | Nogometna fešta...

ŠTO SE ČITALO U 2022. NA ISTRASPORTU | 1/3 | Nogometna fešta u Pazinu najčitanija u prvoj trećini godine

U petnaestoj godini postojanja IstraSport je i dalje ostao jedan od omiljenih portala za sve kojima je istarski sport pri srcu. O samim brojkama smo na prezentaciji povodom 15 godina portala, a danas krećemo s rubrikom „što se čitalo“ u tekućoj godini.

Donosimo Vam tri najčitanija teksta s početka godine. Nažalost, treća najčitanija je ona o smrti Remza Zalihića, koja je objavljena 28. ožujka. Predsjednik Rudara bio je ličnost koja je izazivala mnogo pažnje pa to i ne čudi.

Veoma čitana bila je i svojevrsna ispovijest nekadašnjeg kapetana Velog Vrha, Bajrama Ćeranića, objavljena 28. siječnja, a radi se o iskazivanju nezadovoljstva smjerom u kojem ide njegov sada bivši klub.

Veliki istarski derbi odigran u Pazinu 16. travnja najčitanija je vijest iz prve trećine godine. Podsjetimo, tada je porečki Jadran u Pazin stigao kao blagi favorit, a „plavi“ su pobijedili golovima Maružina i Rojnića, dok je za Porečane poraz umanjio Radman, a na tribinama je bilo 450 gledatelja.

NAPOMENA: Tekstovi iz rubrike “LIVE” i sportske subote nisu uzimane u obzir, to je u svakom mjesecu natjecanja najčitanija stvar.
Previous articleRukometaši Hrvatske stigli u Poreč, među 22 pozvana igrača niti jedan iz Istre
Next articleOd 13. do 15. siječnja igra se veliki novogodišnji turnir u futsalu – prijave su krenule!