Home ISTRA Futsal ULICA 2019 | Haliti ‘trpa’ i na parketu!

ULICA 2019 | Haliti ‘trpa’ i na parketu!

SHARE

Prvi susret dana na jučerašnjoj Ulici otvorili su El Stil Elektromaterijal i Beach Bar Danijela. Kako je u regularnome dijelu završilo bez golova na sedmercima su se bolje snašli „slovenski“ hakleri i izborili 2. kolo turnira. Kobna je za El Stil bila Lajtmanova vratnica nakon koje Ševzet Mehić nije propustio priliku za prolaz svoje momčadi.

Tvrda i borbena utkamica odigrala se između Generacije Dean Vijatović i mladih haklera Santos Klinci. Potez utakmice pripao je Marinu Puljiću koji se lijepo riješio svog čuvara i matirao Muhića na golu Santosa u prvome poluvremenu. U nastavku dosta uzbuđenja, ali se rezultat nije mjenjao.

Buffalo Vodnjan ostvario je najveću pobjedu u dosadašnjem dijelu turnira. Hattrick Đulijana Halitija, doppieta Edina Kruškića, te golovi Balića, Markovića, Macana i Hadžića završila su u golu Overseas Expressa za koje je precizan bio samo Luka Pavić.

Posljednji susret večeri ponudio nam je dvoboj Samsona i Dalile protiv Beach Bar Barracude. Igrač odluke bio je Robert Jurilj koji je u posljednjoj minuti uspio matirati Sankovića na golu Barracude i odvesti svoju momčad u sljedeće kolo.

Kod veterana na parket je izašao četvrti nositelj Stella Šijana i opravdao očekivanje publike. Dva gola Milana Joke i golovi Ostovića i Rudića bila su dovoljna za prolaz. Mrežu Gračića tresli su Korada i Boban. Da je bilo i više nego napeto pokazuje to da su dva igrača Konobe Danijela morala na prije vremeno tuširanje.


REZULTATI :

Seniori:

EL STIL ELEKTROMATERIJAL – BEACH BAR DANIJELA 2:3 p
GENERACIJA DEAN VIJATOVIĆ – SANTOS KLINCI 1:0
BUFFALO VODNJAN – OVERSEAS EXPRESS 9:1
SAMSON I DALILA – BEACH BAR BARRACUDA 1:0

Veterani:

STELLA ŠIJANA – KONOBA DANIJELA BETIGA 4:2